Weekend 22 - 23 - 24 januari

Afhaallijst, tijdig telefonisch bestellen op 09 3772432

Afhalen kan op vrijdag en zaterdag van 17u tot 18u30 en op zondag van 11u tot 12u30

De warme gerechten dienen nog verwarmd of gefrituurd te worden.

Huisbereide apéroballetjes
.  10 kaas   €13
.  10 grijze garnalen   €17
.  10 fazant   €16

Voor de kinderen : gehaktballetjes met tomatensaus, appelmoes en puree   €9
                           5 gebakken scampi met tomaat en komkommer, frietjes   €13

Voorgerechten :
.  Carpaccio van  rundvlees/Parmezaan/pesto/pijnboompitten  €16
.  Serranoham met Spaanse Piel de Sapo   €14
.  Kervelsoep met balletjes   1 liter   €6

Hoofdgerechten :
.  Visschotel onder kreeftensaus, juliennegroentjes en puree   €20
.  Pasta rode pesto met scampi en champignons en kersttomaatjes  €20 
.  Gebakken paling, met tartaarsaus, slaatje en frietjes   €25 
.  Gebakken paling in de room of in 't groen, met slaatje en frietjes   €26
.  Filet van parelhoen, dragonsaus, winterse groentjes en gratinaardappelen   €20
.  Wildragout van hert/wintergroentjes/kroketten €22
.  Steak tartaar, sla en frietjes   €20
.  Huisbereide lasagna   €12


als dessert :
.  Huisbereide chocolademousse, parels van zoute caramel  €5
.  Parfait met huisbereide advocaat   €6

Geniet-in-je-kot-menu  @  €35

Carpaccio van rundvlees/Parmezaan/pesto/pijnboompitten
of
Huisbereide wildkroketten van fazant met garnituur
--
Visschotel onder kreeftensaus, juliennegroentjes en puree
of
Filet van parelhoen, dragonsaus, winterse groentjes en gratinaardappelen
--
Huisbereide chocolademousse, parels van zoute caramel